Persbericht: Partnership Splunk en Ymor maakt preventief IT-beheer mogelijkUtrecht, 19 november 2018 – De Amerikaanse dataspecialist Splunk en de Nederlandse APM specialist Ymor bundelen hun krachten in een partnership. Vanuit het partnership zal Ymor de Splunk dataoplossing in combinatie met haar eigen software en dienstverlening aanbieden op de Nederlandse markt. Door de Splunk dataoplossing toe te voegen aan het portfolio van Ymor, krijgt (monitoring)data een voorspellende waarde, waardoor inzicht in IT-prestaties wordt gecreëerd en verbeterd. Klanten van Ymor krijgen daarmee nog effectievere stuurmiddelen om de performance van hun IT-omgeving te managen. 

Met behulp van slimme monitoring software en gespecialiseerde diensten, helpt Ymor klanten grip te krijgen op de prestaties van complexe IT-omgevingen. Organisaties kunnen daardoor groeien van reactief naar proactief en zelfs preventief IT-beheer. Om te komen tot dit preventieve beheer, is data nodig met voorspellende waarde. De dataoplossing van Splunk biedt hier uitkomst. Deze oplossing verzamelt, analyseert en visualiseert data en zet dit om naar relevante informatie. Met behulp van machine learning en Artificial Intelligence-toepassingen krijgt historische data een voorspellende waarde.

Splunk IT Service Intelligence (ITSI) levert een centraal overzicht van alle IT-data waarop machine learning wordt losgelaten om patronen te herkennen en belangrijke afwijkingen te signaleren en aan te wijzen. Ymor is dankzij deze slimme technologie in staat om organisaties te ondersteunen in preventief IT-beheer, de IT-performance te voorspellen, incidenten te reduceren, oplostijden te versnellen en een betere gebruikerservaring te bieden.  

“Veel van onze klanten verzamelen zelf al allerlei data waarvan de waarde nog onontdekt is”, aldus Iman Alipour, Managing Director Ymor. “Middels het partnership met Splunk kunnen>

Lees verder..

BizPress.nl