Persbericht: Palo Alto Networks lanceert cloud-based Logging Service in EuropaPalo Alto Networks® (NYSE: PANW), de aanbieder van next-generation security, kondigt vandaag de lancering van zijn cloud-based Logging Service in Europa aan. Deze service maakt het voor klanten mogelijk om grote hoeveelheden van hun eigen beveiligingsdata uit het Next-Generation Security Platform van Palo Alto Networks te verzamelen. De service maakt het op grote schaal verzamelen van logs betaalbaar en voldoet aan de vereisten die veel Europese organisaties hebben met betrekking tot data privacy en opslaglocatie. Alle data die naar de Logging Service in Europa wordt gestuurd, wordt opgeslagen in een datacenter dat zich binnen de grenzen van de EU bevindt.

Cybersecurity-producten genereren grote hoeveelheden aan waardevolle data in de vorm van logs. Deze logs kunnen gebruikt worden om geavanceerde dreigingen tegen te gaan. Hedendaagse organisaties willen zoveel mogelijk data opslaan, verwerken en analyseren om op deze manier inzicht te krijgen in hun infrastructuur. Het traditionele, op hardware gebaseerde verzamelen van logs brengt een administratieve overhead en schalingsbeperkingen met zich mee waardoor bruikbare data onhandelbaar of niet beschikbaar kan zijn.

Met de Logging Service van Palo Alto Networks zijn organisaties niet langer beperkt door hun hardware-capaciteit om aan de vraag van de business te voldoen. De Logging Service levert een gecentraliseerde en schaalbare logging-infrastructuur, waardoor klanten logdata kunnen verzamelen zonder lokale rekenkracht en opslagbeperkingen. Deze cloud-based service verandert de kosten en het gemak van het operationaliseren van het verzamelen van logs op grote schaal.

Daarnaast maakt het aankomende Palo Alto Networks Application Framework het voor klanten mogelijk om advanced analytics los te laten op hun eigen waardevolle logdata en verschillende innovatieve cloud-based security-applicaties te gebruiken die ontwikkeld zijn door Palo Alto Networks, externe developers en klanten zel>

Lees verder..

BizPress.nl