Persbericht: PA Consulting Group neemt Sparkler overUtrecht, 17 mei 2018 – PA Consulting Group (PA) heeft vandaag bekendgemaakt dat het Sparkler heeft overgenomen, een toonaangevend adviesbureau op het gebied van digitaal inzicht en strategie. Het klantinzicht van Sparkler, de merkstrategie en expertise op het gebied van bedrijfsvoering vormen een aanvulling op de bestaande innovatieve, digitale en strategische expertise van PA.

In een wereld waarin strategieën, technologieën en innovatie met elkaar verbonden moeten worden, biedt de combinatie van PA en Sparklers hun klanten een grote meerwaarde. Onder meer om ze te helpen veranderingen in hun klant- en concurrentielandschappen te begrijpen, erop te reageren en in te kunnen spelen op de kansen die disruptieve veranderingen bieden.

Sparkler werkt met ‘s werelds meest geavanceerde digitale merken en blue-chip-bedrijven. Daaronder bevinden zich bedrijven als Microsoft, eBay, Diageo, Electrolux, Sainsbury’s, Sky en Uber. Met expertise in consumentenonderzoek, waaronder digitale communities, heeft het adviesbureau als marktleider inzicht in hoe consumenten denken en zich gedragen in de digitale wereld. Het bedrijf heeft een lange staat van dienst in het helpen van klanten bij het innoveren van hun diensten en het succesvol positioneren van hun merken. In 2017 won Sparkler een Best Agency-award bij de awards van de Market Research Society.

Andy Katz, hoofd van PA’s strategieteam, is blij met de overname: “De behoeften, het gedrag en de verwachtingen van klanten veranderen in een ongekend tempo. Tegelijkertijd vervaagt het traditionele onderscheid tussen producten en diensten en zien we nieuwe manieren om waarde te creëren.”

Mark Griep, Country Head voor PA in Nederland, voegt toe: “Veel markten worden nu zowel binnen de sector zelf als door nieuwkomers verstoord. Het is daarom van groot belang dat organisaties nog dichter op hun klant zitten e>

Lees verder..

BizPress.nl