Persbericht: OutSystems noteert recordgroei en bevestigt marktleiderspositie in tweede kwartaal van 2018Utrecht, 9 augustus 2018 – OutSystems, leverancier van hét Low-Code-platform voor applicatieontwikkeling, kondigt vandaag aan dat het een recordkwartaal heeft afgerond. De organisatie noteert een toename van 63 procent in jaarlijks terugkerende omzet in het tweede kwartaal en is recent gewaardeerd op meer dan 1 miljard dollar. Deze ontwikkelingen bevestigen de positie van het bedrijf als marktleider in Low-Code applicatieontwikkeling. OutSystems ligt op koers om de cijfers van het recordjaar 2017 te verbeteren.

Naast de omzetgroei kende OutSystems het afgelopen kwartaal hoogtepunten op de volgende gebieden:

  • Klanten: OutSystems tekende 96 nieuwe enterprise klanten op, waarmee het totaal naar 1000+ organisaties stijgt. Dit was het grootste aantal nieuwe klanten sinds de oprichting van het bedrijf.

  • Partners: Inkomsten vanuit partnergedreven nieuwe klanten namen met 75 procent toe.

  • Developers: 15.000 nieuwe ontwikkelaars gebruikten het afgelopen kwartaal het OutSystems-platform, waarmee het totaal groeide tot 140.000.

  • Employees: Om aan de vraag naar het platform te voldoen en nieuwe ontwikkelingen te bevorderen, groeide het personeelsbestand met 100 medewerkers wereldwijd. Het totaal ligt nu op meer dan 800 medewerkers.

  • Lees verder..

BizPress.nl