Persbericht: OutSystems leider in Gartner’s Magic Quadrant voor Enterprise Low-Code Application PlatformsUtrecht, 13 augustus 2019 – OutSystems, leverancier van hét Low-Code-platform voor applicatieontwikkeling, is benoemd tot leider in de nieuwe 2019 Gartner Magic Quadrant for Enterprise Low-Code Application Platforms. Dit Magic Quadrant heette vorig jaar het Magic Quadrant for Enterprise High-Productivity Application Platform as a Service. Dit is het tweede Gartner quadrant in 2019 waarin OutSystems tot leider is benoemd. Eerder werd OutSystems ook benoemd tot leider in het quadrant voor Multiexperience Development Platforms. 

Low-code is de toekomst
Low-code is de toekomst van applicatieontwikkeling. De technologie haalt traditioneel coderen in als het gaat om de beste keuze voor applicatieontwikkelplatformen in de komende jaren. Gartner verwacht dat in 2024 meer dan 65 procent van de applicaties ontwikkeld wordt met low-code applicatieontwikkeling. Paulo Rosado, CEO bij OutSystems: “Onze klanten behalen geweldige resultaten op ons platform. Deze erkenning van Gartner onderstreept wat wij al jaren horen: OutSystems maakt het voor organisaties mogelijk om nieuwe markten aan te boren, nieuwe diensten te ontwikkelen en klanten te binden op nieuwe manieren. We zijn pioniers op dit vlak en blijven de markt leiden.” 

Low-code heeft klanten van OutSystems in staat gesteld de volgende resultaten te boeken:

  • Schneider Electric lanceerde 60 apps in 20 maanden.
  • Ricoh verving legacy-systemen en boekte een ROI van 253 procent waarmee het in zeven maanden de investering terugverdiende.
  • Thi>

    Lees verder..

BizPress.nl