Persbericht: OutSystems en Quatronic leveren samen Low-Code-oplossingen voor digitale transformatieUtrecht, 24 april 2019 – OutSystems, leverancier van hét platform voor low-code-applicatieontwikkeling, heeft een partnership getekend met Quatronic. Met veel low-code ervaring op zak koos Quatronic expliciet voor het OutSystems-platform om klanten te helpen hun digitale transformatie te versnellen. Onlangs heeft Quatronic haar eerste project afgerond en daarmee 60 procent winst in procesefficiëntie gerealiseerd voor SMART AIS. 

Tijdswinst
Het OutSystems-platform is gebruikt als framework waarmee Quatronic succesvol haar eerste schaalbare project voor SMART Asset Integrity Solutions voltooide. SMART AIS is gespecialiseerd in asset-integriteit, 3D-laser scanning en inspectiediensten. De innovatie- en digitalisatiestrategie van SMART AIS is uitgevoerd door een web-based asset management en offline tablet inspectie-oplossing te ontwikkelen. Deze oplossing resulteert in 60 procent winst in procesefficiëntie en zorgt er voor dat SMART AIS een nog hogere kwaliteit van inspectie en ondersteuning voor haar klanten realiseert.

Rob van den Broek, mede-oprichter van Quatronic: “De rol van IT in organisaties is veranderd van het ondersteunen van bedrijfsoperaties naar een manier om het bedrijf strategisch te differentiëren van de concurrentie. Bij Quatronic geloven we dat organisaties die niet digitaal transformeren het onderspit delven in de steeds meer software-gedreven wereld. Wij geloven dat low-code een significante rol speelt in het realiseren van digitale transformatie. Het OutSystems-platform is het beste low-code-platform in de markt. Dit zie je ook terug in hoe analisten, zoals Gartner, het platform beoordelen in vergelijking met andere platformen.”

Wouter van der Meij, mede-oprichter van Quatronic: “De veranderende rol van IT vereist ee>

Lees verder..

BizPress.nl