Persbericht: OutSystems boekt recordomzetgroei in 2018 Utrecht, 23 januari 2019 – OutSystems, leverancier van hét Low-Code platform voor applicatieontwikkeling, boekt een recordgroei van 66 procent dankzij de toenemende adoptie van het Low-Code platform. Met deze stijging in 2018 van de jaarlijkse inkomsten, behaalt het bedrijf een omzet van meer dan 100 miljoen dollar.  
 
OutSystems verwelkomde honderden nieuwe klanten en maar liefst 60.000 nieuwe ontwikkelaars. Bedrijven zoals Garantibank, Deloitte en Vopak gebruiken het LowCode platform om moeiteloos maatwerkapplicaties te bouwen die hun verder helpen te digitaliseren en differentiëren. Sommige klanten gebruiken het platform bijvoorbeeld om verouderde ERP- en CRM-systemen te vervangen. Anderen hebben mobiele en webapplicaties gebouwd voor interne processen en buitendiensten, waardoor de effectiviteit en tevredenheid van medewerkers aanzienlijk is verbeterd.  
 
Paulo Rosado, CEO en oprichter van OutSystems, over 2018: “Het succes dat onze klanten hebben bij het versnellen van hun digitale transformatie met ons Low-Code platform is inspirerend. Onze klanten verrassen ons elke dag met uiteenlopende manieren waarop ze ons platform gebruiken. Dit vergroot onze inzet om een fullstack Low-Code platform te leveren zonder grenzen. De vraag naar Low-Code platforms is nog nooit zo groot geweest en we kijken uit naar nog een jaar van enorme groei en adoptie van ons platform.” 
 
De sterke groei in 2018 is met name toe te schrijven aan nieuwe applicaties voor B2C-klantervaringen voor online bankieren, accountinschrijving en zelfbediening, het verhogen van de klanttevredenheid, het creëren van nieuwe inkomst>

Lees verder..

BizPress.nl