Persbericht: OutSystems 11 maakt einde aan de impasse rond legacy-systemenAmsterdam, 26 september 2018OutSystems lanceert vandaag versie 11 van het platform. De nieuwe versie maakt een einde aan een van de grootste problemen van IT-beslissers: de afhankelijkheid van legacy-systemen. Versie 11 biedt nieuwe geavanceerde mogelijkheden om legacy-systemen te moderniseren en omvangrijke applicatieportefeuilles te vervangen.

OutSystems 11 beschikt over zes nieuwe mogelijkheden:

1. Een moderne microservices-architectuur en impactanalyse
OutSystems 11 maakt een einde aan de noodzaak om urenlang bezig te zijn met het identificeren en verhelpen van problemen met complexe applicaties en grote bedrijfssystemen. Een grondige impactanalyse voor een release voorziet in vroegtijdige waarschuwingen. Ontwikkelteams kunnen op deze manier flexibel werken en snel, veilig en op grote schaal herbruikbare applicaties en diensten ontwikkelen en aanpassen.

2. Monitoring voor real-time inzicht in onderling verbonden applicaties
Organisaties krijgen met versie 11 inzicht in hun applicatieportefeuille en de onderliggende afhankelijkheden. Hierdoor kunnen potentiële problemen gesignaleerd worden voordat ze voor verstoringen zorgen bij andere systemen. Monitoring, kant-en-klare analysemogelijkheden en dashboards laten zien waar en waarom bepaalde applicaties ondermaats presteren.

3. Functies voor Continuous Delivery-teams met honderden programmeurs
OutSystems 11 maakt het mogelijk om aan te geven wie welke diensten mag ontwikkelen, beheren en gebruiken. Het platform biedt een overkoepelend model voor het toekennen van rechten voor alle applicaties. Organisaties kunnen op deze manier diverse ontwikkelpaden structureren en parallel laten verlopen.

4. Container-ondersteuning voor gestandaardiseerde proce>

Lees verder..

BizPress.nl