Persbericht: Oplossing van Cloudian en Milestone reduceert de kosten van camerabewakingHet Cloudian object storage-platform is gecertificeerd voor gebruik in combinatie met de software XProtect van Milestone Systems. Milestone is leverancier van een open IP-videobeheersysteem. Gebruikers van XProtect kunnen het object storage-platform van Cloudian gebruiken om de groeiende datavolumes op te vangen tegen tot 70 procent lagere kosten dan met traditionele storage-oplossingen.

Gebruikers van oplossingen voor camerabewaking in de publieke en private sector worden geconfronteerd met een groeiende complexiteit en hogere opslagkosten. Dit wordt veroorzaakt door het gebruik van meer camera’s, een hogere resolutie, hogere framesnelheden en een strengere bewaarplicht. Een bijkomende uitdaging is, dat videodata vaak op verschillende locaties binnen een fysieke infrastructuur wordt gegenereerd, maar direct toegankelijk moet zijn voor analyse op een centrale locatie.

Cloudian komt aan deze behoeften tegemoet door naadloze integratie te bieden met het video management system (VMS) van Milestone. Dit resulteert in een onbeperkt schaalbaar platform dat gebruikt kan worden voor het centrale beheer van beeldmateriaal dat op diverse fysieke locaties wordt gegenereerd. De ‘storage density’ van Cloudian zorgt voor een reductie van de totale opslagkosten tot 70 procent ten opzichte van een Tier 1 NAS en tot 47 procent ten opzichte van tape. Een systeem van Cloudian is in staat om meer dan 9.000 dagen aan beelden in 4K-kwaliteit met 30 frames per seconde op te slaan in een rack met een hoogte van slechts 12U. De ingebouwde >

Lees verder..

BizPress.nl