Persbericht: Opening inschrijving Digital Transformers Award 2018Amsterdam, 7 augustus 2018 – Op donderdag 11 oktober 2018 wordt voor het vierde jaar de Digital Transformers Award uitgereikt aan de grootste digitale veranderaar in Nederland. Afgelopen jaar nam Gerhard van der Bijl van Royal FloraHolland de award in ontvangst. Digitale transformers kunnen zich tot 10 september inschrijven. Het is ook mogelijk iemand anders te nomineren.

Niet alle grote traditionele organisaties worden door nieuwkomers, vaak tech startups, voorbijgestreefd. Er zijn ook corporates die juist vooroplopen in het digitaal transformeren. Toch blijft er de komende jaren een groeiende behoefte aan digitale transformers die deze corporates helpen omvormen. Met deze award wordt de beste ‘change-maker’ van het jaar in het zonnetje gezet.

Beoordelingscriteria
De belangrijkste beoordelingscriteria voor de award berusten op de aanwezigheid van drie eigenschappen:

  • De ideale digitale transformer heeft een heldere digitale visie met aantoonbare leiderschapskwaliteiten.
  • De kandidaat werkt voor een organisatie waarbinnen de digitale transformatie van fundamentele betekenis is.
  • Ook wordt er gekeken naar de realisatiekracht van de kandidaat, aan de hand van de impact en bereikte resultaten.

Een onafhankelijke vakjury is betrokken in het gehele selectieproces, van de longlist tot de nominaties en bepaalt uiteindelijk wie dit jaar de winnaar wordt.

Gelegenheid tot kennis delen en netwerken
De award-avond van Digital Transformers zal plaatsvinden in The Loft van de  A’DAM Toren en wordt dit jaar gepresenteerd door Jim Stolze, pionier op het gebied van digitale transformatie en drijvende krac>

Lees verder..

BizPress.nl