Persbericht: Ons Tweede Thuis kiest voor Outsourcing 2.0 met KortonZorginstelling Ons Tweede Thuis gaat nieuwe richting op en wil een ICT-dienstverlening die hierop aansluit. Het aanbod van Korton sluit hier goed op aan!

Outsourcing
Ons Tweede Thuis besloot het beheer van haar ICT omgeving een complete nieuwe koers te laten varen en koos bij het outsourcing van haar ICT omgeving niet voor een standaard benadering. Het zorglandschap is snel aan het veranderen. Dus Ons Tweede Thuis heeft haar zorgprocessen onder de loep genomen en de eigen werkwijze opnieuw ingericht. Ook de zorg voor cliënten is aan het veranderen en medewerkers worden steeds afhankelijker van plaatsonafhankelijk werken. Hiermee gaat Ons Tweede Thuis ervoor zorgen dat de kwaliteit van leven van haar cliënten nog beter wordt. Doordat ze langer zelfstandig kunnen blijven wonen en doordat zorgmedewerkers efficiënter hun werk kunnen doen en daardoor meer persoonlijke tijd krijgen voor de cliënt.

Schaalbaar en flexibel
Dit vroeg een totaal andere aanpak en benadering: een volledig schaalbaar en flexibel servicemodel, waarbij de relatie tussen klant en leverancier een andere invulling diende te krijgen. De zorg gaat de komende jaren sterk veranderen. Zorginstellingen moeten veel meer Agile werken en sneller meebewegen met nieuwe technologische- en marktveranderingen. Ons Tweede Thuis zocht een ICT-partner die flexibel genoeg was om mee te gaan met die veranderingen. Maar die ook vanuit een ICT-regie-organisatie focus legt op de ‘end user experience’ van de totale dienstverlening. Korton maakt dit mogelijk door een hoge beschikbaarheid en de beste performance van de ICT-omgeving te verzorgen voor Ons Tweede Thuis.

Partnerschap
Na een grondige analyse en onderhandelingen is er gekozen voor het partnerschap met Korton. In oktober 2017 is een overeenkomst geformaliseerd voor een periode van 3 jaar. Met deze overeenkomst ontzorgt Korton de zorginstelling volledig 24/7 op het IC>

Lees verder..

BizPress.nl