Persbericht: Omzet Kaspersky Lab groeit in 2017 met 8% naar $698 miljoenUtrecht, 19 januari 2018 Kaspersky Lab is in 2017 duurzaam gegroeid en verhoogde zijn wereldwijde, niet-geauditeerde IFRS-omzet met 8%*, naar in totaal $698 miljoen*. Hoewel de tweede helft van 2017 vanwege geopolitieke onrust en ongegronde aantijgingen een uitdaging was voor het bedrijf, blijven klanten en partners vertrouwen tonen, wat resulteerde in een succesvol jaar voor het bedrijf.

De groei werd gedreven door de sterke prestaties van Kaspersky Labs B2B-activiteiten (+13%**): het bedrijf kende een groei van 30%** in het enterprisesegment, 61%** in non-endpoint en 41%** in boekingen van cybersecurity intelligence-diensten . Kaspersky Lab blijft zijn portfolio verder uitbreiden, met het introduceren en verbeteren van oplossingen die de meest geavanceerde cyberdreigingen voorkomen, detecteren en daarop reageren, zoals Endpoint Detection and Response en een breed scala aan professionele diensten. Op dit moment behoren 69 bedrijven uit de Fortune 500-lijst tot de klanten van Kaspersky Lab.

Daarnaast droeg een relatief stabiele consumentenmarkt, gedreven door sterke prestaties op het gebied van digitale verkopen, bij aan de gezonde groei van de totale wereldwijde resultaten.

“Onze positieve financiële resultaten voor 2017 vormen een duidelijk bewijs dat gebruikers de voorkeur geven aan de producten en diensten van hoge kwaliteit en ons principe steunen van bescherming tegen cyberdreigingen, ongeacht hun herkomst. Ondanks de lastige geopolitieke situatie, ongefundeerde beschuldigingen en pogingen om ons bedrijf te ondermijnen, handhaaft het bedrijf een positieve dynamiek. We ontwikkelen en werken voortdurend aan nieuwe oplossingen en technologieën en vertrouwen erop dat 2018 nog productiever zal zijn dan vorig jaar”, aldus Eugene Kaspersky, CEO van K>

Lees verder..

BizPress.nl