Persbericht: Oké Google, start Roomba! Connected robotstofzuigers van iRobot vanaf deze winter compatibel met Google Assistent in NederlandAmsterdam, 21 november 2018 –  iRobot  breidt de manieren uit waarop gebruikers met hun Wi-Fi Connected Roomba®-robotstofzuigers kunnen communiceren. Vanaf deze winter zijn alle geconnecteerde Roomba®-robotstofzuigers namelijk compatibel met Google Assistent. Dat houdt in dat Nederlandse gebruikers Google Assistent heel eenvoudig in het Nederlands de opdracht kunnen geven om de robotstofzuiger te starten, stoppen, pauzeren of docken. Spraakbediening via Google Assistent is een van de nieuwe functies in de iRobot HOME App en is vanaf nu beschikbaar via de App Store en Google Play.    

“iRobot werkt continu aan nieuwe mogelijkheden om de ervaring met huishoudrobots te verbeteren”, aldus Colin Angle, voorzitter en CEO van iRobot. “Spraakgestuurde apparaten zijn duidelijk een gat in de markt. We merken dat klanten behoefte hebben aan meer eenvoudige manieren om te communiceren met een groeiend aantal producten en technologieën door het hele huis.”

Over iRobot Corp.
iRobot, het toonaangevende bedrijf voor huishoudrobots voor de consument, ontwerpt en bouwt robots die ervoor zorgen dat we zowel binnen als buiten meer doen. iRobot lanceerde in 2002 de huisstofzuigrobotcategorie met de introductie van zijn Roomba®-robotstofzuiger. Vandaag is iRobot wereldwijd actief en verkocht het al meer dan twintig miljoen robots. Het assortiment van iRobot, waaronder de Roomba® en de Braava®-familie van dweilrobots, beschikt over gepatenteerde technologieën en geavanceerde concepten in schoonmaak, mapping en navigatie. De ingenieurs van iRobot bouwen een ecosysteem van robots en technologieën voor het slimme huis. Surf voor >

Lees verder..

BizPress.nl