Persbericht: Oaktree Group neemt ProDyne Telecom en ICT uit Den Bosch overZaandam/Den Bosch, 8 juni 2018 – Oaktree Group, eigenaar van een complementaire groep bedrijven die Cloud gebaseerde ICT- en Unified Communciations-oplossingen leveren als Managed Services, heeft ProDyne Telecom en ICT overgenomen.

ProDyne levert ICT- en Unfied Communications-oplossingen bij MKB-organisaties en in de Enterprise markt. De afgelopen jaren is het bedrijf hard gegroeid qua omzet en nieuwe klanten. Om de next step te kunnen zetten en diensten te blijven leveren waar de klanten om vragen, en om de hoge kwaliteit van de huidige dienstverlening te kunnen blijven waarborgen, was deze overname een logische stap. Voor de Oaktree Group betekent de overname van ProDyne concreet een aanvulling van kennis en kunde, in het bijzonder op het gebied van Mitel-technologie.
Naast ProDyne zijn ook de bedrijven Oaktree ICT Services, Sencit, MDRX en WireItUp onderdeel van de Oaktree Group.

Roland van der Hoek, Oaktree Group: “Wij zijn trots dat we ProDyne Telecom en ICT aan ons hebben weten te verbinden om op deze manier juist binnen de wereld van Mitel meer kennis en kunde aan boord te krijgen. ProDyne beschikt over een interessant klantenbestand waar ook aanvullende Cloud-diensten en Managed Services kunnen worden geleverd die we binnen de Oaktree Group hebben. Hierdoor zullen de klanten nog beter bediend en ontzorgd gaan worden.”

Van der Hoek vervolgt: “Onze ambities om verder te groeien, om zo klanten totaal te kunnen  blijven ontzorgen op het gebied van Cloud gebaseerde ICT- en Unified Communications-oplossingen zijn groot. Dit zal niet onze laatste overname zijn, we zullen binnen drie tot vijf jaar groeien naar een ICT-organisatie met een omzet van minimaal 30 miljoen euro. Gesprekken met andere potentiële overnamekandidaten die zich willen aansluiten bij de Oaktree Group zijn reeds gaande.”

Roland Durkstra wordt Technisch Manager binnen de Oaktree Group. Over de overname zegt hij: “>

Lees verder..

BizPress.nl