Persbericht: NTT Security kijkt vooruit naar 2019Maastricht – Een cyberaanval op operationele technologie (OT) of Smart Cities kan in 2019 zorgen voor grote verstoringen, terwijl een spraakmakend bedrijf op de harde manier zal leren dat artificial intelligence (AI) niet de heilige graal is als het gaat om veiligheid. Dit zijn de cyberbeveiligingsvoorspellingen voor 2019 van NTT Security, het gespecialiseerde beveiligingsbedrijf van NTT Group.
Geïnspireerd door zijn wereldwijde team van beveiligingsspecialisten en -analisten, de bevindingen van het rapport 2018 Risk:Value en het NTT Security Global Theat Intelligence Report, publiceerde het bedrijf zijn voorspellingen, gerangschikt naar de waarschijnlijke impact en het moment van plaatsvinden. Het resultaat is uitgebreid inzicht in de belangrijkste gebeurtenissen die de beveiligingskalender in het komende jaar en daarna markeren. Enkele van de belangrijkste voorspellingen staan hieronder vermeld. De volledige reeks voorspellingen van NTT Security 2019 kan hier worden gedownload:

Zes voorspellingen voor 2019:

  • Operationele technologie wordt een belangrijk doelwit: Garry Sidaway, SVP Security Strategy and Alliances, voorspelt dat energie-, medische-, transport-, water- en productiefaciliteiten te maken krijgen met aanvallen op hun beschikbaarheid. “Een cyberaanval op operationele technologie of Smart Cities kan een grote impact hebben op vitale nationale infrastructuurdiensten in de ontwikkelde wereld, wat leidt tot grote gezondheids- of veiligheidseffecten voor de inwoners van het land.”
  • AI is boeiend, maar vergeet de mensen, de tools en processen niet: Kai Grunwitz, >

    Lees verder..

BizPress.nl