Persbericht: Nieuwe versie van Red Hat OpenShift Container Platform beschikbaarAmsterdam, 17 november 2017 – Red Hat, Inc. (NYSE: RHT), leverancier van opensourceoplossingen, introduceert Red Hat OpenShift Container Platform 3.7. Dit is de nieuwste versie van Red Hat’s enterprise-grade Kubernetes containerapplicatieplatform, dat IT-organisaties helpt met de bouw en het beheer van applicaties. Het omvat native-integraties met Amazon Web Services (AWS) Service Brokers die ontwikkelaars in staat stellen om services te koppelen aan AWS en on-premise resources om moderne applicaties te ontwikkelen. Daarnaast biedt het een coherente, op open standaarden gebaseerde basis, die bedrijfsevolutie bevordert.

Cloud-native bedrijfsapplicaties kunnen onder andere services van het datacenter en meerdere openbare clouds gebruiken. Volgens 451 Research maakt meer dan 60 procent van de bedrijven die cloudstrategieën implementeren gebruik van minstens twee verschillende cloudomgevingen, waaronder: private clouds op locatie, gehoste private clouds en meerdere openbare clouds. Moderne applicaties die gebouwd zijn voor digitale transformatie zijn steeds afhankelijker van een netwerk van losjes gekoppelde componenten en microservices. Hierdoor is coherentie tussen cloud-providers een belangrijke uitdaging – iets wat Red Hat OpenShift Container Platform 3.7 aanpakt.

Red Hat OpenShift Container Platform brengt ontwikkelaars en IT-activiteiten samen op één platform. Dit geeft de mogelijkheid om applicaties in hybride cloudinfrastructuren op een coherente manier te bouwen, implementeren en beheren. Bedrijven kunnen zo bijvoorbeeld moderne en traditionele applicaties leveren met kortere ontwikkelingscycli en betere efficiëntie. Het platform komt voort uit opensource-innovatie en industriestandaarden, waaronder Red Hat Enterprise Linux en Kubernetes.

Hybride cloudapplicaties tot leven brengen
Onde>

Lees verder..

BizPress.nl