Persbericht: Nieuwe versie Red Hat Ansible Tower beschikbaarAmsterdam, 10 januari 2019 – Red Hat, Inc. (NYSE: RHT), leverancier van opensourceoplossingen, kondigt de algemene beschikbaarheid aan van Red Hat Ansible Tower 3.4, de nieuwste versie van zijn enterprise framework voor het automatiseren van IT-processen, inclusief infrastructuur, netwerken, cloud en beveiliging. Workflowverbeteringen zijn onder andere nested workflows en workflow convergence om zo het beheer van complexe hybride cloudinfrastructuren te vereenvoudigen.

Binnen veel bedrijven komt het voor dat gescheiden IT-teams on-premises IT en clouddiensten beheren, en daarvoor hun eigen reeks Ansible Playbooks gebruiken. Om de voordelen van automatisering in een gedistribueerde infrastructuur te maximaliseren, kunnen deze bedrijven een ‘automation center of excellence’ oprichten dat verder gaat dan enkel het invoeren van automatisering. Dit centrum draagt bij aan end-to-end automatisering in de gehele organisatie door gemeenschappelijke oplossingen te bieden en goedgekeurde strategieën voor het invoeren van automatisering in nieuwe IT-gebieden. Met Red Hat Ansible Tower 3.4 kunnen gebruikers nu één master workflow definiëren die verschillende IT-gebieden verbindt – en ontworpen is voor het beheren van een hybride infrastructuur zonder de beperkingen van specifieke technologiesilo’s.

Met het beheerportfolio van Red Hat, inclusief Red Hat Satellite voor het beheer van Red Hat Enterprise Linux en Red Hat CloudForms voor bare metal, virtuele machines en private cloudoperaties geïntegreerd met Red Hat Ansible Tower kunnen IT-teams hun workflows in hun gehele IT-infrastructuur orkestreren.

Verbeterde workflows
Met nieuwe workflowverbeteringen kunnen gebruikers automatiseringworkflows gebruiken die in verschillende omgevingen en scenario’s worden ingezet om hun hybride cloudinfrastructuur efficiënter te beheren>

Lees verder..

BizPress.nl