Persbericht: Nieuwe details Surface Hub 2S gepresenteerdMicrosoft presenteerde nieuwe details over de Surface Hub 2S. De Surface Hub 2S is ontworpen om samenwerking binnen teams te verbeteren door een brug te creëren tussen de fysieke en digitale werkomgeving.

Het vernieuwde device maakt gebruik van de volledige kracht van Microsoft: Windows 10, Microsoft Teams, Office 365, Microsoft Whiteboard en de Intelligent Cloud. De prestaties zijn toegenomen en verpakt in een lichter en veelzijdiger design.

Klik hier voor een productvideo.

Naast de Surface Hub 2S 50 inch-versie is ook een 50 inch-versie in combinatie met een accu voor meer mobiliteit geïntroduceerd en zijn de Surface Hub 2 85 inch-versie en de Surface Display aangekondigd.

Voor meer informatie lees je hier het Engelstalige blog van Panos Panay, Chief Product Officer bij Microsoft. Daarnaast kan je via deze website de video-opname van de presentatie van vandaag terugkijken en vind je op onze internationale website beeldmateriaal.

Vanaf 1 mei aanstaande kunnen Nederlandse klanten reserveringen plaatsen. Prijzen en beschikbaarheid voor de Nederlandse markt worden zo snel mogelijk bekendgemaakt.

BizPress.nl