Persbericht: Nieuwe Contrail-oplossing van Juniper Networks biedt operators concurrentievoordeelJuniper Networks, leverancier van geautomatiseerde, schaalbare en veilige netwerken, introduceert een nieuwe softwareoplossing die internetproviders vrijwel onbeperkte mogelijkheden biedt voor een kostenefficiënte implementatie van nieuwe omzetgenererende diensten aan de netwerkrand. Contrail Edge Cloud verenigt het grootste aanbod van netwerkmogelijkheden binnen één ruimtebesparende oplossing. Operators kunnen hiermee een complete en veilige cloud-ervaring naar het edge-netwerk brengen om een einde te maken aan traditionele beperkingen op het gebied van energie- en ruimteverbruik. De oplossing omspant basisstations, hubs en switchlocaties.

De onstilbare honger naar connectiviteit en noodzaak om voortdurend nieuwe omzetmogelijkheden te vinden zetten operators ertoe aan om over te stappen op een decentrale netwerkarchitectuur. Daarbij verplaatsen ze latency-gevoelige applicaties en netwerkservices voor connected cars, augmented/virtual reality en nieuwe 5G-diensten van de core naar de edge. De rand van het netwerk stelt operators in staat om simpele connectiviteitsdiensten aan te vullen met onderscheidende netwerkservices, maar gaat gebukt onder beperkingen qua ruimte, kosten, stroomvoorziening en beheermogelijkheden. Operators zijn daardoor genoopt om hun bestaande cloud-architecturen te herzien om op kostenefficiënte wijze netwerkservices te kunnen ontwikkelen en implementeren. Het gebruik van dezelfde hoeveelheid hardware en software op elke edge-locatie in gecentraliseerde datacenters zou vanuit zowel capex- als opex-perspectief een kostbare aangelegenheid zijn.

Contrail Edge Cloud is de enige voor productieomgevingen geschikte oplossing binnen de branche die een complete reeks van mogelijkheden voor automatisering, orchestration, beveiliging en gegevensanalyse naar de edge brengt. Operators kunnen daarmee op kost>

Lees verder..

BizPress.nl