Persbericht: Nieuwe access points van Zyxel maken einde aan uitdagingen 11ac Wave 2 WiFiHoofddorp, 4 december2017 – Zyxel Communications, Your networking Ally, introduceert vandaag drie nieuwe 802.11ac Wave 2 draadloze access points:  NWA1123-AC HD, NWA5123-AC HD en WAC6303D-S. Hiermee adresseert Zyxel de uitdagingen van de hedendaagse 802.11ac Wave 2 WiFi-netwerken. De sprong van 802.11n naar de 802.11ac Wave 1-standaard heeft gezorgd voor een prestatievooruitgang. Zyxel kan met zijn nieuwe producten nu het volledige potentieel van draadloze Wave 2-netwerken bieden.

De nieuwe 802.11ac Wave 2-standaard vereist intensieve ruisonderdrukking omdat niet-MU-MIMO-clients in een groep anders de algehele netwerkprestaties kunnen verslechteren.

De Wave 2-access points (AP’s) van Zyxel zijn ontworpen om deze uitdagingen aan te gaan. Ze zijn uitgerust met next-gen beamforming-technologie die het mogelijk maakt datasnelheden te verhogen voor MU-MIMO-compatibele clients en voor alle bestaande clients. Deze apparaten zijn ontwikkeld met een “RF First”-beleid dat het radiofrequentie ontwerp optimaliseert in elk aspect van de hardware om maximale dekking te bieden met hogere gegevenssnelheden.

Het slanke ontwerp van Zyxel Wave 2-access points past in een moderne werkomgeving

Pluk echte voordelen van nieuwe standaard
De BYOD (Bring Your Own Device) -trend van tegenwoordig stelt steeds hogere eisen aan bedrijfsnetwerken omdat steeds meer werknemers meerdere apparaten meenemen naar kantoor. In deze overspannen netwerkomgeving verlichten de Wave 2-AP’s van Zyxel de verhoogde druk. Wave 2 AP’s kunnen tegelijkertijd met meerdere apparaten op een hoge snelheid communi>

Lees verder..

BizPress.nl