Persbericht: NetApp en NVIDIA geven deep learning een extra impuls met nieuwe AI-architectuurSCHIPHOL-RIJK – NetApp (NASDAQ: NTAP), toonaangevend op het gebied van de hybrid cloud, heeft vandaag de beproefde architectuur van NetApp® ONTAP® AI gelanceerd. Deze wordt aangedreven door DGX™-supercomputers van NVIDIA en via de cloud verbonden NetApp AFF A800 all-flash storage om de datapipeline door edge, core en cloud heen te vereenvoudigen, versnellen en te schalen om zo deep learning te implementeren en klanten te helpen echte impact met AI te realiseren.

Hoewel veel organisaties nieuwe AI-platformen, -tools en -praktijken aannemen, hebben de meeste niet genoeg controle over hun gedistribueerde dataopslag om te zorgen dat ze volledige, actuele en toegankelijke data voor hun AI-projecten hebben. Succes met AI hangt af van hoe een bedrijf data benadert. Organisaties moeten inzicht in en controle over hun data hebben, van edge en core tot cloud, om effectief te zijn in de AI-gebruiksvormen van tegenwoordig en een bedrijf toekomstbestendig te maken voor nieuwe AI-applicaties.

“Grote en kleine bedrijven in verschillende branches hebben belangrijke vooruitgang geboekt bij het gebruik van AI om echte problemen op te lossen, vooral problemen binnen de bedrijven.Hoewel AI-modellen en -workloads zeer interessant zijn, zijn ze echter niet makkelijk te implementeren en veel organisaties worstelen ermee”, zegt RituJyoti, Program Vice President van IDC. “De beproefde architectuur van NetApp ONTAP AIis een krachtige oplossing die gebruikers helpt om door AI aangedreven bedrijfsresultaten te versnellen en belemmeringen bij de implementatie te overwinnen.”

“Het ontwikkelen van revolutionaire AI-technologie en deze omzetten in baanbrekende producten en services voor onze klanten is van cruciaal belang in veel markten waarin we werken”, aldus Monty Barlow, hoofd artificial intelligence bij Cambridge Consultants. “NetApp ONTAP AI, aangedreven door DGX-supercomputers van NVIDIA en all-flash storage van NetApp, vereen>

Lees verder..

BizPress.nl