Persbericht: Mindspace opent nieuw kantoor in hartje UtrechtUtrecht – De nieuwste toevoeging aan de reeks Mindspace-introducties in Nederland ligt in het hart van de stad Utrecht. Het nieuwe gebouw biedt geweldige mogelijkheden voor bedrijven die willen uitbreiden op de Nederlandse markt, maar ook voor organisaties die nieuw talent willen aantrekken en hun bestaande werknemers willen behouden. Het nieuwe gebouw opende officieel op 1 november.

De Utrechtse locatie van Mindspace ligt aan de Nicolaas Beetstraat 216-222, op een kleine vijf minuten lopen vanaf het centraal station en dicht bij de drukte van het levendige stadscentrum. Mindspace koos ervoor zijn nieuw locatie in Utrecht te openen, vanwege de snelle ontwikkeling en de sterke lokale cultuur. De stad is de toegangspoort tot Nederland, met de luchthaven en het drukste treinstation binnen handbereik. Bovendien heeft Utrecht een unieke zakelijke omgeving. Kortom: Utrecht is de ideale locatie voor 1.400 vierkante meter aan flexibele kantoorruimte, waaronder een auditorium dat plaats biedt aan vijftig personen, vier lounges, vier vergaderruimten en 250 werkplekken.

Vanwege zijn high-end opties trekt Mindspace als vanzelfsprekend gevestigde bedrijven en grote internationale ondernemingen aan, waaronder Microsoft, Spotify, Saatchi en Visa. De Mindspace bedrijfservaring verzekert de perfecte werknemerservaring. De mogelijkheid om aangepaste ruimten en suites te creëren, zorgt voor creatieve en productieve ruimtes die voldoen aan de hoge normen van die bedrijven, waardoor ze werknemers kunnen aantrekken en behouden. Yotam Alroy, mede-oprichter en chief business officer van Mindspace: “We zijn erg enthousiast over de mogelijkheden die Utrecht als snel ontwikkelende stad biedt en de cruciale locatie in het Nederlandse ecosysteem. Deze ideale positie betekent dat de stad fungeert als brug naar de rest van het land en hierdoor zowel grote onder>

Lees verder..

BizPress.nl