Persbericht: Mindspace lanceert boetiekkantoor: Mindspace House AmsterdamAmsterdam – De Mindspace-locatie aan de Nieuwezijds Voorburgwal 296-298 in Amsterdam is niet een typisch Mindspace-gebouw. Het is een uniek boetiekkantoor dat – naast gemeenschappelijke keukens en evenementen – een bijzondere indeling gericht op privacy biedt. De naam van het kantoor dat het beste van twee werelden biedt? Mindspace House.

In Mindspace House vind je privéruimtes, ruime vergaderkamers en het unieke design dat zo typerend is voor Mindspace-locaties wereldwijd. Het heeft echter ook alle voordelen van een flexibele kantoorruimte. Open lounges, netwerkmogelijkheden met andere professionals, een all-inclusive-lidmaatschap en een creatieve werkomgeving, om er maar een paar te noemen. Mindspace House combineert deze elementen in een boetiekontwerp dat huiselijk aandoet. Dit maakt het tot de perfecte werkomgeving voor bedrijven die prijs stellen op privacy, die extra behoefte hebben aan stille ruimtes, of die hun werknemers een optimale werkervaring willen bieden.

“Onze medewerkers houden van de levendige cultuur, het ontwerp en de evenementen van coworking kantoren, maar ze hebben tegelijkertijd behoefte aan ruimtes om rustig te kunnen werken. Daarom is Mindspace House de perfecte oplossing voor ons bedrijf”, zegt Rixt Herklots, Operationeel Directeur van The Next Women. “Het is voor ons belangrijk om omringd te zijn door creatieve, gelijkgestemde bedrijven. Aan de andere kant stellen we prijs op s>

Lees verder..

BizPress.nl