Persbericht: Microsoft Surface Pro 6, Laptop 2 en Studio 2 vanaf 7 februari 2019 verkrijgbaar en nu beschikbaar voor pre-ordersGelukkig nieuwjaar! In oktober 2018 presenteerde Microsoft toevoegingen aan de Surface-familie. Vanaf vandaag zijn de Surface Pro 6, Surface Laptop 2 en Surface Studio 2 beschikbaar voor pre-orders. Vanaf 7 februari 2019 zijn deze voor consumenten beschikbaar in Nederland via de online Microsoft Store, retailers en partners.

Klik hier om naar de Nederlandstalige Store voor consumenten te gaan of hier voor de Store voor bedrijven.

Surface Pro 6

  • De Surface Pro 6 is de krachtigste Surface Pro tot nu toe en komt beschikbaar in de kleuren platina en zwart. Het device heeft de nieuwste 8e generatie Intel® Quad Core™-processor. De Surface Pro 6 is 67 procent sneller dan zijn voorganger en kent een batterijlevensduur van 13,5 uur.

Surface Laptop 2

  • De Surface Laptop 2 is dun en licht en past hierdoor gemakkelijk in je tas. Het device is verkrijgbaar in vier kleuren, waaronder mat zwart, bordeauxrood, kobaltblauw en platina.
  • De Surface Laptop 2 draait op de nieuwste 8e generatie Intel® Quad Core™-processor en is 85 procent sneller dan de vorige Surface Laptop. Deze Surface Laptop heeft daarnaast een batterijlevensduur van maximaal 14,5 uur. Het device maakt nauwelijks een geluid wanneer je het scherm dichtklapt en op het toetsenbord typt.

Lees verder..

BizPress.nl