Persbericht: Mesh-update voor ‘Beste Koop’ FRITZ!Box 4040In de tweede helft van 2018 krijgt de FRITZ!Box 4040 een mesh-update waarmee gebruikers hun WiFinetwerk op een modulaire manier kunnen uitbreiden. Hiermee halen gebruikers op het gebied van snelheid en reikwijdte alles uit het thuisnetwerk.

Als WiFi niet in de gehele woning beschikbaar is of in een paar kamers langzamer werkt, kun je het thuisnetwerk uitbreiden met Mesh. De FRITZ!Box 4040 vormt de Mesh-centrale. Afhankelijk van de structuur van de woning voeg je FRITZ!WLAN Repeater voor meer WiFireikwijdte of FRITZ!Powerline met WiFi toe. De apparaten kunnen worden verbonden met slechts een druk op de knop en zo activeer je Mesh.

Alleskunner voor het thuisnetwerk
Met de toevoeging van Mesh maakt de FRITZ!Box 4040 zijn naam als alleskunner voor het thuisnetwerk helemaal waar. De FRITZ!Box 4040 is door de Consumentenbond dan ook gekwalificeerd als ‘Beste Koop’. Uit een test van de onafhankelijke consumentenorganisatie kwam de router naar voren als een echte allrounder tegen een zeer goede prijs. “Het is een relatief goedkope router zonder dat er echt iets mist. Over het algemeen combineert de 4040 goede prestaties met lage energiekosten”, concludeert de Consumentenbond in zijn onderzoek.

Lees verder..

BizPress.nl