Persbericht: McAfee en LG slaan handen ineen om verbeterde Parental Controls beschikbaar te stellen voor LG Smartphone gebruikersSchiphol-Rijk – 24 juli, 2018 – McAfee, het ‘device-to-cloud’ cybersecuritybedrijf, kondigt vandaag een uitbreiding van zijn samenwerking met LG aan. De McAfee Safe Family producten worden nu standaard geïnstalleerd op de G7 ThinQ, Q7, Q7+ en Q-stylus modellen van LG, in 32 Europese landen. Daarnaast wordt McAfee Safe Family vanaf nu ook standaard op alle toekomstige LG smartphones geïnstalleerd. Dankzij deze samenwerking profiteren LG smartphone-gebruikers van een robuuste optie voor ouderlijk toezicht, die ouders in staat stelt om het online gedrag van hun kinderen in de gaten te houden.

Uit recent onderzoek van McAfee blijkt dat 80% van de ouders zich zorgen maakt over de contacten die hun kinderen online leggen, waarbij 34% aangeeft al eens ontdekt te hebben dat hun kind een ongeschikte website had bezocht op een mobiel apparaat. Deze resultaten laten zien dat ouders een goede, eenvoudige oplossing nodig hebben om het online gedrag van hun kind te kunnen monitoren, zeker nu het gebruik van mobiele apparaten steeds meer toeneemt.

“Naarmate het smartphone-gebruik onder kinderen toeneemt, wordt de behoefte van ouders aan een veilige online omgeving voor hun kinderen steeds groter,” geeft Gary Davis, chief consumer security evangelist bij McAfee, aan. “Door McAfee Safe Family standaard op hun toestellen te zetten, helpt LG ons bij onze missie om zowel ouders als kinderen een oplossing te bieden om online interacties veilig en leuk te maken.”

Belangrijke product functies:

  • App- en web-monitoring en blokkering: blokkeert apps en URLs individueel of per categorie
  • Schermtijdcontrole: limiteert schermtijd, zodat kinderen hun apparaten op bepaalde tijden niet ku>

    Lees verder..

BizPress.nl