Persbericht: MarkLogic lanceert versie 9.0-5 met nieuwe mogelijkheden voor geautomatiseerde, veilige data-integratieUtrecht, 16 mei 2018 – MarkLogic Corporation, leverancier van een operationele en transactionele NoSQL-database, lanceert MarkLogic 9.0-5 van het toonaangevende multi-model databaseplatform voor het beveiligen, delen en integreren van gegevens. Dit is een belangrijke stap voorwaarts in geautomatiseerd, veilig workloadbeheer voor data-integratieprojecten in de cloud en in het datacenter.
De nieuwe versie van MarkLogic biedt grote organisaties meer out-of-the-box beveiliging, verbeterde mogelijkheden voor bedrijfskritische operaties en workload-management, en belangrijke verbeteringen aan het volledig ondersteunde open source Data Hub Framework (DHF) van MarkLogic.

“Ondernemingen moeten innoveren en daarvoor hebben zij goede gegevens nodig. MarkLogic maakt gegevens toegankelijker, waardevoller en veiliger,” aldus Joe Pasqua, EVP en Head of Products bij MarkLogic. “Deze nieuwe functies en tools bieden ontwikkelaars, cloudarchitecten en IT-operators nog meer mogelijkheden om hun gegevens te integreren, nieuwe toepassingen te bouwen en een 360-graden weergave van hun gegevens te creëren. Met MarkLogic 9.0-5 hebben we de rol van zowel de database als de onderliggende gegevens verder versterkt, omdat die de ruggengraat zijn van elke succesvolle moderne organisatie die zich richt op snelheid, flexibiliteit en beveiliging in de cloud, op locatie of in een hybride omgeving.”

“Deze nieuwste versie van MarkLogic is ontworpen om een echt enterprise-waardig platform te leveren dat voorop loopt op het gebied van data-integratie, beveiliging en mogelijkheden voor workloadbeheer,” aldus Carl Olofson, research vice president Application Development and Deployment bij IDC. “De belangrijkste vernieuwingen in MarkLogic 9.0-5 beloven verbeteringen op gebieden waar MarkLogic al uitblinkt – waardoor DBA’s en cloudarchitecten grote en co>

Lees verder..

BizPress.nl