Persbericht: Logistiek dienstverlener B+S Logistik groeit snel in e-commerce dankzij Descartes pixi* Warehouse Management-oplossingDescartes Systems Group (Nasdaq: DSGX) (TSX: DSG), wereldleider in integratie van handelsverkeer tussen logistiekintensieve organisaties, maakt bekend dat B+S Logistik (B+S GmbH Logistik und Dienstleistungen), een toonaangevende Duitse logistiek dienstverlener, het portfolio heeft uitgebreid met nieuwe business-to-consumer-diensten. Het bedrijf gebruikt daarvoor het pixi*-warehousemanagementsysteem (WMS) van Descartes, waarmee het order-fulfilment ondersteunt voor bedrijven in onder andere mode/kleding en levensmiddelendistributie.“Na één jaar is ongeveer vijftien procent van onze business B2C-e-commerce en een combinatie van omnichannel B2B/B2C-commerce”, zegt Manuel Unkel, CEO van B+S Logistik. “Door het gebruik van het Descartes pixi*-WMS en de multi-order-picking-mogelijkheden zijn we in staat om dagelijks tussen de twee- en tienduizend pakketzendingen te verwerken.”

Om pieken in koopgedrag van eindklanten – inherent aan de markten die zij bedienen – op te vangen, heeft B+S Logistik flexibiliteit en schaalbaarheid nodig. Met het systeem van Descartes zijn klanten snel en kosteneffectief in het WMS op te nemen. De implementatie van het WMS bij het bedrijf kostte slechts acht weken. Het systeem levert nu robuuste mogelijkheden voor het volledige e-commerce-fulfilment-proces van orderontvangst tot en met pick, pack & ship, en van itembeschikbaarheid tot en met tracking.

Het Descartes pixi*-WMS is een flexibele cloudoplossing voor efficiënt e-commerce-fulfilment en warehouse-management. De oplossing is geschikt voor online pure-players, tr>

Lees verder..

BizPress.nl