Persbericht: Liferay en everis breiden samenwerking uit naar de BeneluxEveris, jarenlang partner van Liferay, breidt met de opening van een kantoor in Nederland haar diensten uit naar de Benelux. De Spaanse IT-dienstverlener is sinds 2010 een goede partner van Liferay in meerdere regio’s wereldwijd. Nu breidt de dienstverlener haar IT-diensten en outsourcing-aanbod uit naar de Benelux. 

everis levert projecten met Liferay al succesvol op in regio’s zoals het Iberisch schiereiland, het Verenigd Koninkrijk en Latijns-Amerika. De dienstverlener heeft met haar projecten en diensten ervaring opgebouwd in verschillende sectoren en segmenten in de markten voor banken en verzekeraars, telecom, zorg en gezondheid, Life Sciences, productie en overheid.
 
Vandaag de dag is digitaal het nieuwe normale geworden. Digitale technologie maakt interactie tussen klanten en bedrijven 24x7x365 mogelijk via een groot aantal kanalen en contactpunten. Het is essentieel dat organisaties directe, consistente en relevante ervaringen leveren; kortom, zij moeten uitblinken in Customer Experience. En dat is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. De sleutel tot succes is een combinatie van de juiste technologie en de vaardigheden en middelen om het project te realiseren. Dankzij de nauwe samenwerking tussen everis en Liferay profiteren klanten van een combinatie van effectieve technologie met de juiste vaardigheden en middelen voor een succesvolle implementatie.

Ruud Kluivers, general manager Liferay Benelux, zegt: “Het is bemoedigend om te zien dat ervaren Liferay Partners hun expertise en vaardigheden inbrengen in gebieden zoals de Benelux. Een van de vragen die prospects mij altijd stellen is, wie zijn je partners en hoeveel zijn er in de Benelux? Ik ben erg blij dat everis nu een officiële partner is in de Benelux, ik heb er alle vertrouwen in dat zowel onze huidige als toekomstige klanten van deze stap zullen profiteren.”

Alberto Pizarro, Head of Technology & Advanced Solutions v>

Lees verder..

BizPress.nl