Persbericht: Lantech kiest voor Marketing as a Service van Leadgate EuropeRotterdam, 27 augustus 2019 – Lantech, de totaalleverancier van netwerk- en securityoplossingen, kiest voor de Marketing as a Service dienstverlening van Leadgate Europe. Leadgate Europe zet de ambitieuze groeidoelstelling van Lantech kracht bij via online leadgeneratie op basis van een datagedreven aanpak.

Sebastiaan Kors werd Managing Director bij Lantech en sprak een groeiambitie uit waarin het aantrekken van nieuwe klanten via online leadgeneratie centraal stond. Voor Lantech was het nog gebruikelijk om leads te genereren via evenementen en het eigen netwerk. Door het ontbreken van een eigen marketingafdeling stond Lantech voor een keuze: zelf online marketingspecialisten in huis nemen of de online marketing uitbesteden? De Marketing as a Service aanpak van Leadgate Europe bood een middenweg. In dezelfde maand genereerde Lantech al online leads en heeft het bedrijf nog steeds controle over het marketingproces. Lantech kreeg de beschikking over een team van online marketingspecialisten. Een team met IT-kennis en expertise in specialismen zoals strategie, SEO, SEA, marketing automation, website-optimalisatie en content.

Sebastiaan Kors, Managing Director van Lantech, licht zijn keuze toe: ‘’Één van onze doelstellingen is om de meest innovatieve netwerk- en securityleverancier van Nederland te zijn. Wanneer je een dergelijke doelstelling hebt, is het essentieel om samen te werken met specialisten. Wij zijn daarom een samenwerking aangegaan met Leadgate Europe. In de eerste gesprekken was het voor ons vrij snel duidelijk dat Leadgate Europe online marketing expertise kan koppelen aan onze business. Zij zijn online marketingspecialisten voor IT-bedrijven en hebben aangetoond bekende IT-bedrijven substantieel te laten groeien via online leadgeneratie. De eerste resultaten zijn zeer positief en geven veel vertrouwen om de doelstellingen te behalen.’’

Sjors Teeuwen, Sales & Marketing Director bij Leadgate Europe sluit af: ‘’Ambitieuze klanten zoals Lantech zijn ons niet vreemd. Voorafgaand aan elke samenwerking starten wij altijd met strategische sessies. Samen formuleren en stellen wij in de strategische sessies de maandelijkse doelstellingen op. In maandelijkse sessies evalueren wij of de maandelijkse doelstellingen daadwerkelijk zijn behaald en wat eventuele verbeterpunten zijn. Wij stellen Online Marketingfunnels beschikbaar voor al onze klanten met live inzicht in de  leadflow. Lantech ziet via hun eigen Online Marketingfunnel op basis van de data in hoeverre de ambitieuze doelstellingen worden verwezenlijkt.’’

Meer informatie: Lantech, Leadgate Europe, Online Marketingfunnel aanvragen

Over Lantech
Lantech is de totaalleverancier van netwerk- en security oplossingen met een uitgebreide dienstverlening variërend van ontwerp, implementatie, onderhoud tot volledige beheerde diensten. Lantech heeft meer dan 2- jaar ervaring met het bouwen en onderhouden van veilige bedrijfsnetwerken in middelgrote en grote omgevingen met klanten in diverse segmenten zoals overheid, educatie, logistiek en zorg en dienstverlening. Daarnaast beschikt Lantech over een ervaren team van specialisten op het gebied van security/networking, met de hoogste individuele certificeringen.

Over Leadgate Europe
Leadgate Europe is hét data driven online marketingbureau met volledige focus op IT-bedrijven. Ons team van marketingspecialisten heeft een achtergrond in de IT en weten hoe zij deze kennis kunnen combineren met succesvolle marketingcampagnes voor jouw IT-bedrijf.

Ons doel is om jouw marketing meetbaar beter te maken door jouw eigen data inzichtelijk te maken via de Online Marketing Funnel en optimalisaties toe te passen voor jouw online kanalen. Diensten die wij aanbieden zijn onder anderen: Online Marketingstrategie, Online Adverteren, Marketing Automation, Website-optimalisatie en Contentmarketing.

Leadgate Europe biedt deze online marketingdiensten aan via het marketing as a service principe met een vaste prijs per maand. Voor deze prijs, die vergelijkbaar is met die van één FTE, krijg je als bedrijf de beschikking over een heel marketingteam met verschillende specialismen. Leadgate Europe is het verlengstuk van jouw eigen marketingafdeling.

Contactgegevens pers
Danny Blijenburg
Online Marketeer Leadgate Europe
+316-53646877
d.blijenburg@leadgate.eu

BizPress.nl