Persbericht: Lancering Robotic Invoicing op Overheid360°Ede, 27 september 2018 – Overheden moeten snel en flexibel kunnen inspelen op een veranderend takenpakket en de actuele wet- en regelgeving. Robotic Invoicing van Easy Systems en Coforce speelt hierop in. Op het overheidscongres Overheid360° presenteren zij een nieuwe oplossing voor het gerobotiseerd verwerken van facturen en een middel om administratieve processen veilig, integer en efficiënt in te richten. 

De weg naar een datagedreven overheid

Easy Systems en Coforce verzorgen tijdens Overheid360 gezamenlijk de break-out sessie ‘Robotic Invoicing als antwoord op de veranderende wetgeving en administratieve procesautomatisering’. Hoe kunnen organisaties facturen en vertrouwelijke documenten veilig, authentiek en integer verwerken? Hoe kunnen administratieve processen effectief en efficiënt geborgd worden? En, heel belangrijk, hoe zet u dergelijke veranderingen in gang zónder teveel druk te leggen op de interne organisatie? Dergelijke vraagstukken, in combinatie met de veranderende wetgeving omtrent het ontvangen en verwerken van e-factureren, vragen om verregaande, maar gefaseerde automatisering. Met Robotic Invoicing voldoen overheden aan de veranderende e-facturatie wetgeving en wordt er een deur geopend naar een wereld van mogelijkheden rondom administratieve lastenverlichting.

“Met Easy Exchange speelden we al in op de veranderende wetgeving rondom de verwerking van facturen”, zo geeft Jan Willem ter Steege, directeur bij Easy Systems aan. “Vanaf april 2019 is het voor overheden verplicht om e-facturen te kunnen ontvangen en verwerken. Daarom hebben wij gebouwd aan een laagdrempelige oplossing die direct inzetbaar is en die facturen automatisch kan ‘vertalen’ naar het gewenste bestandsformaat. Met de toevoeging van robotics kunnen we een stap verder gaan in de lastenverl>

Lees verder..

BizPress.nl