Persbericht: Kwaliteit, milieubewust en aantrekkelijk geprijsd: dit zijn de cadeaus die je deze feestdagen wilt gevenAmsterdam, 22 november 2018 – Wat geef jij dit jaar cadeau met de feestdagen? Je wilt je familie en vrienden natuurlijk blij maken met een cadeau waar ze écht iets aan hebben – de berg prullaria is al groot genoeg. Denk daarom eens aan refurbished elektronica. Het refurbishen, ofwel renoveren, van een product verlengt de levensduur ervan en bespaart zo waardevolle grondstoffen. Een milieubewuste aankoop dus, zonder dat je inlevert op service en kwaliteit. En dat tegen een prijs die je portemonnee veilig de dure decembermaand doorloodst.

Overweeg je een refurbished device cadeau te doen voor Sinterklaas of Kerstmis? Je bent niet de enige. reBuy vroeg ruim duizend Nederlanders naar hun mening omtrent tweedehands en refurbished producten. Ongeveer een derde van hen gaf aan te overwegen een refurbished device als cadeau te geven, dat wil zeggen een tablet, e-reader, console, handheld, smartphone, laptop, MacBook, camera of lens.

Met een refurbished device als cadeau kun je niet de mist ingaan. Elk apparaat is – voordat het in jouw winkelmandje belandt – grondig gecontroleerd door reBuy-experts. Bovendien krijg je ook nog eens drie jaar garantie op je aankoop. reBuy heeft dan ook al meer dan vijf miljoen tevreden klanten.  

Uit het onderzoek van reBuy blijkt dat maar liefst 71 procent van de Nederlanders positief aankijkt tegen refurbished producten. Van de mensen die zelf weleens een refurbished product kochten, deed 87 procent dat vanwege de aantrekkelijke prijs. Voor nog eens 52 procent was de reden dat daar garantie op zit. 48 procent vindt refurbished een duurzame oplossing en 28 procent zegt een refurbished device gekocht te hebben vanwege>

Lees verder..

BizPress.nl