Persbericht: Konica Minolta maakt mobiel werken mogelijk in alle Lufthansa-loungesAmsterdam, 10 januari 2018 – Gasten in Lufthansa-lounges kunnen voortaan gratis printen en kopiëren op systemen van Konica Minolta. In Duitsland zijn alle Lufthansa-lounges al uitgerust met multifunctionele wifi-systemen. De service van Konica Minolta wordt in de loop van dit jaar uitgebreid naar alle Lufthansa-lounges over de hele wereld, zodat het voor de gasten mogelijk is om er mobiel te werken.

Uit onderzoeken blijkt dat het aantal mensen die op verschillende locaties werken, constant toeneemt. Als IT-serviceprovider en partner voor zakelijke digitalisering ondersteunt Konica Minolta deze ontwikkeling met slimme zakelijke- en IT-oplossingen.

Lufthansa richtte zich tot Konica Minolta als partner om het mobiele comfort voor de gasten in zijn lounges nog verder te verhogen. In Duitsland kunnen Lufthansa-gasten al in alle lounges via wifi gebruikmaken van de multifunctionele systemen en van de cloudgebaseerde ‘Secure Guest Print’-service van Konica Minolta. Dit wordt in de loop van 2018 ook wereldwijd beschikbaar in alle Lufthansa-lounges.

“We zochten lange tijd naar een veilige, betrouwbare en bijzonder gebruiksvriendelijke afdruk- en kopieeroplossing voor de gasten in onze lounges. Met Konica Minolta hebben we hiervoor de ideale partner gevonden. De actuele gebruikscijfers in Frankfurt en München laten zien dat de nieuwe service bijzonder populair is bij onze gasten”, vertelt Kathrin Schmittner, manager loungeprojecten bij Lufthansa AG.

De eenvoudige en intuïtieve gebruikersinterface van de multifunctionele systemen is een belangrijk pluspunt bij de waardering van onze klanten voor Konica Minolta. En nu kunnen de gasten in de lounges van Lufthansa hier ook van profiteren. Ze verzenden hun documenten eenvoudig naar een speciaal e-mailadres en ontvangen daarna een pincode waarmee ze op het systeem kunnen afdrukken. Om aan de meest strikte beveiligingseisen te voldoen>

Lees verder..

BizPress.nl