Persbericht: Konica Minolta introduceert nieuw A4 zwart-wit portfolioAmsterdam, 14 juni 2018 – Konica Minolta introduceert een nieuw portfolio met A4 zwart-wit printers, All in One-systemen en multifunctionele printers (MFP’s). Met verbeterde prestaties en moderne interfaces voor een probleemloze bediening, levert het portfolio de betrouwbaarheid, kwaliteit en kosteneffectiviteit voor een reeks compacte A4-systemen. Dit nieuwe portfolio omvat alles van uiterst flexibele MFP’s van enterprise-klasse tot kosteneffectieve standaardprintoplossingen voor kleinere kantoren en voldoet aan alle vereisten voor zwart-wit imaging-taken.

A4-oplossingen – bizhub 4052 en bizhub 4752 MFP’s
De nieuwe A4-modellen van Konica Minolta zijn de opvolgers van de huidige bizhub 4050 en 4750. Ze delen de IT5-architectuur met Konica Minolta’s A3-systemen en bieden via identieke interfaces dezelfde functionaliteit en vertrouwde gebruikersbeleving. Net als hun A3-familieleden bieden de nieuwe A4 MFP’s volledige ondersteuning voor zowel server- als embedded toepassingen en cloudconnectoren, waardoor de gebruikersinterface (UI) eenvoudiger kan worden aangepast. De bizhub 4052 en 4752 zijn de eerste A4-systemen van Konica Minolta met dubbelzijdige scaninvoer. Daarmee worden de prestaties van de voorgangers verbeterd met hogere duplex-scansnelheden tot 94 ipm.

Het grotere geheugen (standaard 2 GB / max. 4 GB) maakt een snellere bediening mogelijk. En de nieuwe modellen ondersteunen ook de connectiviteit van mobiele apparaten, waaronder NFC om gebruiksvriendelijke functies zoals touch-to-print, touch-to-scan, touch-to-authenticate en touch-to-pair mogelijk te maken. Diensten zoals AirPrint, Google Cloud Print en Mopria zijn standaard beschikbaar.

All in One-systemen voor dagelijks gebruik – bizhub 3622 en bizhub 4422
De nieuwe bizhub 3622 en bizhub 4422 All in One-systemen zijn een betaalbare, compacte optie voor klanten die een print-, kopieer-, scan- en faxfunc>

Lees verder..

BizPress.nl