Persbericht: Knowbe4 voor derde keer als leider gepositioneerd in Gartner Magic Quadrant25 juli 2019, Tampa Bay, Florida – KnowBe4, de grootste aanbieder van cybersecurity trainingen en specialist op het gebied van phishing-simulaties, is door Gartner gepositioneerd als leider in het Magic Quadrant voor Security Awareness Computer-Based Training.

“We hebben onze hoogste positie in het leiderskwadrant te danken aan het succes dat we hebben bij het ontwikkelen van een geheel nieuw type security awareness training. Phishing-simulaties zorgen voor positieve resultaten bij het verlagen van het ‘phish-prone percentage’ van een organisatie,” zegt Stu Sjouwerman, CEO van KnowBe4. “We hebben de afgelopen 9 jaar hard gewerkt om onze 26.000 klanten de beste producten en diensten te bieden om het probleem van social engineering aan te pakken. Het resultaat van die inspanning zien we terug in de waardering van gerespecteerde externe organisaties zoals Gartner.”

De leveranciers van Computer Based Training (CBT) zijn om verschillende redenen in het kwadrant opgenomen. Het gaat om leveranciers die oplossingen bieden die goed aansluiten bij de marktvereisten, succesvol zijn geweest bij het opbouwen van een klantenbestand binnen de CBT-markt en een relatief hoge levensvatbaarheid hebben. De leiders uit het kwadrant onderscheiden zich door hun visie en executiekracht. Ze hebben doorgaans een relatief groot marktaandeel, hebben een sterke omzetgroei en hebben een uitgebreid productportfolio. Daarnaast zijn ze actief in het verbeteren en uitbreiden van de eigen diensten en producten.

Mensen zijn belangrijker voor IT-beveiliging dan technologie of beleid. Cybercriminelen weten steeds beter hoe ze menselijk gedrag kunnen uitbuiten. Leiders op het gebied van beveiliging en risicobeheer moeten daarom investeren in tools die het bewustzijn onder medewerkers vergroten. Een Computer-Based Training draagt zo bij aan de>

Lees verder..

BizPress.nl