Persbericht: Klarna als een van de eerste betaaloplossingen geïntegreerd in Magento Stockholm, 1 mei 2018 – Klarna, internationale leverancier van betaaloplossingen voor webshops, kondigt de integratie aan met Magento Commerce als Core Bundled Extension (CBE) in de nieuwste versie van Magento’s platform. Klarna is een van de eerste betaaltechnologieën die geïntegreerd wordt als CBE. De aansluiting van Klarna stelt webwinkeliers in staat om Klarna’s betaalmethoden Betaal Nu, Betaal Later en In Delen te integreren. De betaalmethoden geven klanten meer flexibiliteit in betalingen en een betaalervaring die in z’n geheel prettiger verloopt.

Michael Rouse, Chief Commercial Officer van Klarna: “We zijn trots dat we geselecteerd zijn als een van de kern betaaltechnologieën in het Magento Commerce platform. De ontwikkeling van onze samenwerking is gedreven door een sterke vraag vanuit webwinkeliers en illustreert de kwaliteit van onze flexibele, veilige en smooth betaalmethoden. Het is onze gezamenlijke visie om buitengewone klantervaringen mogelijk te maken door de wrijving die kan ontstaan bij het checkout-proces weg te nemen. Deze visie, gecombineerd met Klarna’s sterke focus op de gehele customer journey, zorgt voor consistent verbeterde conversieratio’s en een verhoogde gemiddelde orderwaarde voor webwinkeliers.”

In Nederland hebben webwinkeliers de mogelijkheid om de betaalmethoden Betaal Nu en Betaal Later te integreren. Betaal Nu is inclusief bankoverschrijving en eenmalige machtiging. Betaal Later laat klanten tot 30 dagen na ontvangst betalen voor goederen via een factuur en geeft ze daarmee de mogelijkheid de producten eerst te proberen voordat ze betalen. De betaalmethode In Delen, waarbij klanten de kosten kunnen spreiden over een bepaalde periode, is nog niet beschikbaar in Nederland.

Ryan Murden, Head of Business Development bij Magento Commerce zegt: “Klarna is een leider in de betaalindustri>

Lees verder..

BizPress.nl