Persbericht: Kaspersky Lab biedt met clouddienst voor consument juiste beveiliging op juiste momentUtrecht, 7 september 2018 – Kaspersky Lab introduceert Kaspersky Security Cloud. Een clouddienst voor de consument waarmee beveiliging op elk willekeurig moment opgeschaald kan worden als dat nodig is. Deze zogeheten Security-as-a-Service dienst is niet gekoppeld aan de apparatuur maar aan de eigenaar van het mobieltje, tablet of andere apparatuur. De clouddienst gedraagt zich als een adviseur die vertelt wat te doen om een veilige verbinding te houden of hoe te voorkomen dat persoonlijke gegevens in gevaar zijn. Met Kaspersky Security Cloud zijn consumenten in alle omstandigheden verbonden, terwijl privacy optimaal beschermd blijft. Naast deze nieuwe dienst heeft het cybersecuritybedrijf de belangrijkste consumentenproducten voorzien van een update.

Onderweg geconfronteerd worden met een onveilige Wifi-verbinding terwijl een belangrijke spoedbetaling nodig is. De accu van je mobiel is leeg op het moment dat je iemand moet waarschuwen dat je een half uur later bent. Of de harde schijf van je computer overlijdt wanneer je diezelfde middag een afstudeeropdracht moet inleveren die daarmee verloren is gegaan. Allemaal voorbeelden waarbij Kaspersky Security Cloud uitkomst biedt. Met deze flexibele clouddienst is de consument altijd verbonden en past zich aan als dat nodig is om gebruikers beter te beschermen tegen digitale veiligheidsproblemen.

Kaspersky Security Cloud is gebaseerd op het principe dat iedereen uniek is en op een eigen manier online door de digitale wereld navigeert. De clouddienst combineert de beste ingrediënten uit verschillende security-oplossingen in een zogeheten adaptief scenario. Adaptiviteit houdt in dat de dienst precies op het moment dat het nodig is bescherming biedt, afhankelijk van individueel gedrag en gebruikte apparatuur. De Security-as-a-Service oplossing is niet gekoppeld aan een bepaald apparaat, maar aan de eigena>

Lees verder..

BizPress.nl