Persbericht: Juniper Networks vereenvoudigt de integratie van beveiligingsdataJuniper Networks, leverancier van geautomatiseerde, schaalbare en veilige netwerken, maakt bekend dat het nieuwe mogelijkheden voor bedreigingsdetectie heeft toegevoegd aan zijn Juniper Advanced Threat Prevention (JATP)-Appliances reeks. Bedrijven kunnen hiermee malware detecteren, gedragspatronen analyseren en cyberbedreigingen met een simpele druk op een knop onschadelijk maken. Hiertoe wordt gebruikgemaakt van beveiligingsdata van firewalls en systemen van elke leverancier, zodat bedrijven niet aan één partij zitten vastgepind. Juniper helpt security-teams met het vereenvoudigen en versnellen van hun processen door een einde te maken aan de noodzaak van complexe en tijdrovende configuraties voor het verzamelen van data.

64 procent van alle security-teams die meededen aan een onderzoek door Juniper Networks en het Ponemon Institute zegt dat de inzet van automatisering om het analyseren en het prioriteren van cyberbedreigingen sneller te laten verlopen, de bedrijfsbrede beveiliging ten goede zou komen. De enorme hoeveelheid informatie over beveiligingsincidenten die door allerhande ongelijksoortige systemen wordt gegenereerd maakt het steeds lastiger om bedreigingen te detecteren en in de kiem te smoren. Om gevaarlijk bedreigingsgedrag te detecteren, moeten reeds onderzette security-teams urenlang meldingen analyseren en met elkaar in verband brengen. Het verhelpen van beveiligingsproblemen neemt daardoor steeds meer tijd in beslag. Security-teams moeten daarnaast beveiligingssystemen handmatig integreren om er relevante data uit op te kunnen halen.

Juniper biedt een oplossing voor deze problemen met de introductie van nieuwe mogelijkheden die gebruikmaken van de open architectuur van zijn geïntegreerde beveiligingsplatform. Security-teams kunnen zo op eenvoudige wijze>

Lees verder..

BizPress.nl