Persbericht: Juniper Networks in het Leaders Quadrant van het Gartner Magic Quadrant for Data Center NetworkingJuniper Networks maakt vandaag bekend dat het door Gartner is gepositioneerd in het ‘Leaders Quadrant’ van zijn marktrapport ‘2018 Magic Quadrant for Data Center Networking’. Het volledige rapport is hier beschikbaar.

“Dat Gartner ons als Leader in het Data Center Networking Quadrant heeft opgenomen, geeft blijk van het succes van de visie en strategie van Juniper Networks. Ons voortdurende streven naar technologische eenvoud wordt gewaardeerd door onze klanten, partners en analisten”, zegt Rami Rahim, de CEO van Juniper Networks. “Het aanbod van Juniper Networks bezit de diepte en breedte die nodig is om een oplossing te bieden voor alle IT-vraagstukken, van het datacenter tot het filiaal, van hardware tot software, van routers en switches tot security en van gegevensoverdracht tot orchestration. Onze oplossingen vereenvoudigen bovendien de overstap naar multi-cloudomgevingen.”

Juniper Networks introduceerde recentelijk verbeteringen in de Contrail Enterprise Multicloud-oplossing. Deze verbeteringen maken integraal overzicht op, en centraal beheer van, beleidsregels en management voor iedere workload mogelijk binnen fysieke en gevirtualiseerde omgevingen en binnen iedere cloud- en multivendor-omgeving. Contrail Enterprise Multicloud maakt gebruik van open interfaces en standaardprotocollen en is inzetbaar in diverse netwerkomgevingen. Bedrijven kunnen daarmee voorkomen dat ze afhankelijk worden van de technologie van een specifieke leverancier.

BizPress.nl