Persbericht: Juniper Networks door Gartner aangemerkt als leider in datacenter-netwerkenJuniper Networks, leverancier van AI aangestuurde, schaabare en veilige netwerken, maakt bekend dat het door Gartner, Inc. als ‘Leader’ is aangemerkt in zijn marktrapport ‘2019 Magic Quadrant for Data Center Networking’. Het volledige rapport is hier beschikbaar.

“Onze branche maakt momenteel ingrijpende veranderingen door. De focus van Juniper ligt als vanouds op het begeleiden van onze klanten tijdens de overstap naar multi-cloudomgevingen en van daaruit verder”, zegt Manoj Leelanivas, Chief Product Officer bij Juniper Networks. “Het feit dat we opnieuw door Garter worden aangemerkt als leider in de markt voor datacenter-netwerken bevestigt voor ons wat we reeds van onze klanten en partners horen. Volgens hen is Juniper de beste keuze voor bedrijven die het beheer van hun multi-cloudomgevingen willen vereenvoudigen. Onze visie en streven naar technische eenvoud vormen de basis voor alles wat we doen en onderscheiden ons van de concurrentie.”

In April ontving Juniper ook erkenning van klanten en werd aangemerkt als op 2019 Gartner Peer Insights Customers’ Choice-leverancier in de categorieën Data Center Networkingen Software Solutions op basis van feedback van ruim 250 klanten. Juniper kreeg een gemiddelde waardering voor >

Lees verder..

BizPress.nl