Persbericht: Juniper Networks brengt snellere firewall-prestaties naar 5G-, IoT- en cloud-netwerkenJuniper Networks, leider in geautomatiseerde, schaalbare en veilige netwerken, introduceert vandaag een services processing card die de prestaties van Services Gateways uit zijn SRX5000-reeks op verschillende vlakken met een factor elf verhoogt. De SPC3 Advanced Security Acceleration Card helpt internetproviders, cloud providers en grote bedrijven aan krachtige beveiliging voor IoT-, 5G- en multi-cloudomgevingen en de rand van het bedrijfsnetwerk.

Het gebruik van mobiele apparatuur, het Internet of Things en streaming media zorgen voor een exponentiële groei van het netwerkverkeer. Internetproviders, cloud providers en bedrijven met datacenters hebben daardoor behoefte aan krachtigere beveiligingsplatforms die hun infrastructuur efficiënter beschermen tegen het toenemende aantal cyberbedreigingen.

De SPC3 Advanced Security Acceleration Card van Juniper Networks biedt bescherming die ‘meegroeit’ met de klantbehoeften op het gebied van netwerkverkeer en beveiliging. De SPC3 vormt een kerncomponent van het geïntegreerde beveiligingsplatform van Juniper en biedt bescherming van bedrijfsnetwerken zonder er prestaties of schaalbaarheid aan op te offeren. De SPC3 biedt optimaal schaalbare security gateway-functionaliteit voor serviceproviders en in de praktijk bewezen VPN-mogelijkheden voor grote bedrijven. Met de service processing card kunnen bedrijven het netwerk efficiënter beheren en het stroomverbruik terugdringen door energie- en koelingskosten te verlagen. De SPC3 combineert een flexibele en uitbreidbare architectuur met optimale betrouwbaarheid en een modulair ontwerp, waardoor klanten kunnen upgrades kunnen uitvoeren zonder onderbreking van de netwerkservices.

De firewall SRX-reeks met SPC3 Advanced Security Accelaration Card van Juniper Networks zijn belangrijke componenten van het geïntegreerde beveiligingsplatform van Juniper – een platform d>

Lees verder..

BizPress.nl