Persbericht: Johan Petersen versterkt team Yellow CommunicationsHoofddorp, 15 januari 2018 – Het PR- en communicatiebureau Yellow Communications heeft haar team versterkt met Johan Petersen. Johan zal zich als content manager voornamelijk bezighouden met het vertellen van de verhalen van klanten door hen te helpen deze verhalen te ontdekken, te ontrafelen, te schrijven of te visualiseren. De komst van Johan moet gezien worden in het licht van de groeiende klantenportefeuille van Yellow Communications. Johan wordt onderdeel van het content team en zal zich focussen op een aantal klanten en de al hechte band met hen verder versterken.

Na zijn studie Journalistiek is Johan (48) ook als journalist aan de slag gegaan. Daarnaast heeft hij als content specialist voor enkele bedrijven gewerkt, waaronder Transdev en KPN. Voordat hij aan de slag ging bij Yellow Communications was hij hoofdredacteur van de vakbladen cm: en Executive Finance. In zijn vrije tijd is Johan voorzitter van de mediacommissie bij voetbalvereniging SV Spakenburg.

Over Yellow Communications
Yellow Communications is het PR- en communicatiebureau dat staat voor verbinding. Vanuit oprechte interesse gaan wij samen met onze klanten op zoek naar verhalen die mensen raken en activeren. Ons team helpt hen die verhalen te vertellen, aan de juiste mensen, met de juiste middelen, via de juiste kanalen, op het juiste moment. Zo kunnen organisaties zich onderscheiden en bouwen ze samen aan een actieve relatie met hun doelgroep. Yellow verenigt alle communicatiedisciplines onder één dak verenigt en acteert graag als communicatieregisseur. We houden het totaaloverzicht, geven advies en ontwikkelen concepten maar zitten ook bovenop de uitvoering van het communicatieplan.

Yellow is de exclusieve partner in Nederland en België van het internationale communicatienetwerk Hotwire. Kijk op 

Lees verder..

BizPress.nl