Persbericht: Jelle Wieringa start bij KnowBe4 als Security Awareness specialistUtrecht, 16 mei 2019 KnowBe4, leverancier van ‘s werelds meest uitgebreide platform voor security awareness en phishing-simulaties, heeft Jelle Wieringa (39) aangesteld als Security Awareness specialist voor de EMEA regio. Wieringa wordt onderdeel van een team van sprekers en deskundigen die speciaal zijn aangesteld om het social engineering probleem onder de aandacht te brengen bij het grote publiek.  

“Jelle is niet alleen kundig op het gebied van cybersecurity, maar heeft ook een goed oog voor businessmodellen en zakelijke kansen. Hij begrijpt op wat voor manier cybersecurity  kan bijdragen aan het succes van een organisatie,” zegt Stu Sjouwerman, CEO en oprichter van KnowBe4. “Hij is een talentvolle professional en hij treedt toe tot een exclusief gezelschap van specialisten. Ik ben erg blij met een landgenoot in dit team.”

Wieringa werkte eerder onder andere als innovatiestrateeg bij KPN en Onsight IT. Bij KPN was hij onder andere verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het cybersecurity portfolio en de marktpropositie. Daarnaast adviseerde hij voor KPN Ventures (de investeringstak van KPN) en trad hij op als spreker. Wieringa heeft meer dan achttien jaar ervaring in de IT-sector, waaronder twaalf jaar op het gebied van cybersecurity.

“Doel is ervoor te zorgen dat bedrijven slimmere bes>

Lees verder..

BizPress.nl