Persbericht: Jabra lanceert de Evolve 75e, ’s werelds eerste professionele UC-gecertificeerde draadloze oordopjesBreda, 15 januari 2017 – Jabra, leider in professionele communicatie- en geluidsoplossingen, breidt zijn Evolve-reeks uit met de Jabra Evolve 75e. ’s Werelds eerste headset met professionele UC-gecertificeerde draadloze oordopjes is een musthave voor de moderne kantoormedewerker.

Uit onderzoek blijkt dat 78% van de huidige flexibele werknemers1 aangeeft minder productief te zijn op kantoor. Door lawaai en onderbrekingen kunnen zij niet geconcentreerd werken. Jabra’s nieuwe headset introduceert daarom een vertrouwd consumentenontwerp in de professionele omgeving. De Evolve 75e combineert goede geluidskwaliteit met Noise Cancellation-technologie, heeft UC-compatibiliteit, is uitgerust met een ‘niet storen’-lampje en zorgt voor draadloze vrijheid. Daarmee is de headset uitermate geschikt voor gebruik in open kantoren, waar doorgaans sprake is van veel omgevingslawaai.

Momenteel draagt 31% van de zakelijke professionals oordopjes op de werkplek2. De Evolve 75e voldoet aan deze behoefte en maakt daarbij gebruik van Jabra’s unieke microfoonexpertise. De door Skype voor Bedrijven gecertificeerde technologie met drie microfoons creëert een unieke spreekzone met professionele gesprekskwaliteit. Daarbij is er ook nagedacht over gebruiksgemak en het design; alles is netjes ingebouwd in een draadloos ontwerp met oordopjes rond de nek. Deze draagstijl biedt flexibiliteit en mobiliteit om effectief te werken, waar u ook bent.

De Evolve 75e verbetert de samenwerking op kantoor en geeft flexibiliteit aan mensen die zowel op kantoor als thuis of onderweg veel moeten bellen. De headset is uitgerust met lithium-ion batterijtechnologie en kan volledig worden opgeladen in slechts twee uur en bes>

Lees verder..

BizPress.nl