Persbericht: Ivanti en Huawei gaan samenwerken om aan de toenemende beveiligings- en servicevraag van multinationale klanten tegemoet te komen‘s-Hertogenbosch, 16 augustus 2018 — Ivanti, het bedrijf dat IT samenbrengt voor beter beheer en betere beveiliging van de digitale werkplek, en Huawei, een toonaangevend informatie- en communicatiebedrijf, hebben een ‘memorandum van overeenstemming’ ondertekend voor een partnerschap dat een antwoord moet bieden op de toenemende veiligheids- en servicevereisten van multinationale klanten. Deze overeenkomst is een belangrijke mijlpaal voor Ivanti, waarmee Huawei een belangrijke partner wordt voor grootschalige, transnationale integratieprojecten ter ondersteuning van wereldwijde IT-bedrijven en hun doelstellingen op het gebied van digitale transformatie.

Dankzij het partnerschap kan Huawei Ivanti® Unified Endpoint Manager en Endpoint Security voor Endpoint Manager gebruiken om het beheer en de controle van het Huawei CloudCampus-toegangscontrolesysteem, dat een fijnmazig beheerbeleid voor gebruikersgroepen biedt, te verbeteren. Door gebruik te maken van Ivanti Unified Endpoint Management (UEM) en de Ivanti beveiligingsproducten, werken Ivanti en Huawei samen aan een naadloze gebruikerservaring door technologische integratie en implementatie.

Het partnerschap stelt Ivanti ook in staat om via Huawei Enterprise Service brede, efficiënte diensten te leveren aan multinationale ondernemingen, bij het uitvoeren van hun strategieën voor digitale transformatie.

“Net als Ivanti heeft Huawei een wereldwijde visie om de digitale transformatiedoelen van multinationale klanten te versterken met ongekende beveiliging en efficiëntie,” stelt Steve Daly, CEO en bestuursvoorzitter van Ivanti. “We zijn vereerd om met Huawei samen te kunnen werken in deze win-winovereenkomst, die zal resulteren in een verbeterde beveiliging en beschikbaarheid van diensten voor onze wederzijdse klanten.”

&>

Lees verder..

BizPress.nl