Persbericht: Infor’s GT Nexus Commerce Network bevordert digitale supply chain transformatie bij OCTALBarneveld, 1 december 2017 – Infor, een leverancier van branchespecifieke cloudapplicaties, maakt bekend dat OCTAL, de grootste producent van PET-platen en -hars (polyethyleentereftalaat), succesvol Infor GT Nexus Commerce Network inzet om de digitale transformatie van de supply chain mogelijk te maken. Het platform ondersteunt de exportketen door de wereldwijde logistiek, planning en klantenservice te optimaliseren.

OCTAL produceert jaarlijks bijna 1 miljoen ton PET-flessen en DPET-platen in zijn faciliteiten in Salalah (in het zuiden van Oman), Cincinnati (VS) en Riyad (Koninkrijk Saudi-Arabië) en levert aan klanten in meer dan 75 landen.

“Het bieden van een uitzonderlijke klantervaring is van cruciaal belang voor het langetermijnsucces van OCTAL,” aldus Dennis Melgert, Director of Global Logistics and Supply Chain bij OCTAL. “We digitaliseren onze supply chain zodat de besluitvorming, efficiëntie en klantervaring wordt gevoed door accurate informatie. Dankzij het GT Nexus-cloudplatform hebben we inzicht in onze supply chain waardoor onze externe en interne teams op één lijn zitten om zo meer klantwaarde te bieden.”

Het Infor GT Nexus Commerce Network is voor OCTAL een centrale wereldwijde informatiebron voor de supply chain, dat supply chain-partners, IT-systemen en interne operationele teams verbindt. Logistieke teams kunnen producten efficiënter verschepen en klantenteams gebruiken dezelfde informatie om klanten op de hoogte te houden van de stroom aan materialen die de productielijnen in beweging houden.

Met een reeks bedrijfsapplicaties van het Infor GT Nexus platform kan het personeel van OCTAL de supply chain-activiteiten plannen, uitvoeren en monitoren. Een paar mogelijkheden, zijn:

  • Inzicht in zendingen, inclusief de bijbehorende documenten, vrachttarieve>

    Lees verder..

BizPress.nl