Persbericht: Informatiebeveiliger Northwave stelt Fook Hwa Tan aan als CQONieuwegein, 6 juni 2018 – Informatiebeveiliger Northwave stelt per 1 juni Fook Hwa Tan aan als Chief Quality Officer. Hij zal zich richten op het kwaliteitsmanagement en het security management (ISO9001 en ISO27001) van de onderneming . Tan werkt nu als Business Security Director voor het bedrijf en adviseert klanten over security en privacy management. 

“We brengen zo extra focus in de constante zoektocht naar nog betere diensten. Fook Hwa heeft de afgelopen jaren belangrijk bijgedragen aan de groei van het bedrijf en nu we steeds sneller groeien is hij als geen ander in staat om de kwaliteit boven het niveau te houden dat onze klanten verwachten.” Dat zegt Steven Dondorp, CEO Northwave.

“Voor mij is dit een mooie volgende stap waarin ik mijn inhoudelijke kennis verder in dienst kan stellen van dit geweldige bedrijf. Juist in deze fase van snelle groei is het van groot belang dat we onze strenge normen voor kwaliteit en veiligheid  op een pragmatische en doeltreffende manier handhaven. Dat is ook hoe we onze klanten helpen.” Aldus Tan.

BizPress.nl