Persbericht: Infor promoveert Xibis tot Gold PartnerBarneveld, 11 februari 2019 – Infor, leverancier van branchespecifieke cloudoplossingen, heeft Xibis tot Gold Partner voor de Benelux benoemd. Xibis is hiermee de eerste channel partner in deze regio met deze status. De focus van de IT-dienstverlener ligt op het implementeren, optimaliseren en migreren van bedrijfsprocessen voor productiebedrijven in de Benelux via de ERP-systemen van Infor, waaronder Infor LN, Baan V en Baan IV. Verder voegt Xibis met zijn marktexpertise en advies op maat, lokale service en waarde toe aan deze branchespecifieke oplossingen. 

Partner quote
“Wij zijn zeer verheugd met onze nieuwe status en zien het als een bekroning voor de koers die we sinds zeven jaren samen met Infor varen om een toonaangevende partij te worden die zich onderscheidt in de markt dankzij passie, klantfocus en vakmanschap”, zegt Sijmon van den Berg, manager business development bij Xibis. “De weg die Infor is ingeslagen met branchespecifieke, gebruiksvriendelijke, functionele en cloud-first oplossingen – zonder on-premise uit te sluiten – vinden wij ijzersterk. Wij geloven in die strategie en zien dat de rijke functionaliteit van Infor LN uitstekend aansluit op de wensen en eisen van bedrijven die de stap maken van engineer- of make-to-order naar configure/assemble-to-order, zodat ze kunnen groeien, flexibeler zijn, doorlooptijden kunnen verkorten en de efficiëntie verhogen.”

Infor quote
Gary Cockayne, channel manager voor het Verenigd Koninkrijk en Nederland, voegt daar aan toe: “Zowel Infor als Xibis hebben een sterke reputatie en goede referenties in de productie-industrie in de Benelux. Dit is een belangrijke markt voor ons, waar we samen met Xibis verder in willen groeien. De uitstekende dienstverlening>

Lees verder..

BizPress.nl