Persbericht: Infor neemt Alfa-Beta Solutions overBarneveld, 4 december 2018 —  Infor, leverancier van branchespecifieke cloudapplicaties, kondigt de overname aan van Alfa-Beta Solutions, een Nederlandse systeemintegrator. Alfa-Beta Solutions is een Gold Infor Channel Partner en richt zich op middelgrote en grootzakelijke bedrijven in de F&B-industrie in de Benelux en Duitsland. Het bedrijf heeft de afgelopen tientallen jaren diepgaande branchekennis opgebouwd, en door de overname kan Infor het groeiende klantenbestand in de Europese voedings- en drankindustrie beter ondersteunen.

“Bedrijven in heel Europa gaan voor de cloud als een hulpmiddel voor modernisering en digitalisering. We zien dan ook een sterke vraag naar onze CloudSuite-producten, al was die in geen enkele industrie zo hoog als in de voedings- en drankenindustrie”, aldus Charles Phillips, CEO van Infor. “De overname van Alfa-Beta Solutions verenigt een getalenteerd en ervaren team met een groeiende vraag naar onze producten en helpt nieuwe klanten snel waarde te realiseren.”

Alfa-Beta Solutions is gevestigd in Arnhem en is een toonaangevend adviesbureau gespecialiseerd in Infor M3 en BI. Er werken circa 70 werknemers vanuit het Nederlandse hoofdkantoor of de Duitse vestiging in Darmstadt. Alfa-Beta Solutions concentreert zich op F&B-markt, met een specialisatie in de melk-, agrofood- en convenience-industrie. Tot het klantenbestand behoren onder andere Royal A-Ware, Cono Kaasmakers, HZPC, Colbrand, Riedel, Huuskes, Roerink Food Family, Fransen Gerrits, Coroos Conserven en Jermi.

“Infor levert moderne oplossingen die zijn toegesneden op de F&B-industrie en we hebben ons de afgelopen decennia gespecialiseerd in die branche. De toenemende vraag naar gespecialiseerde F&B-oplossingen kan alleen worden ingevuld middels voorspelbare, doelgerichte en snelle implementaties. Dit alles met behulp van standaardsoftware en>

Lees verder..

BizPress.nl