Persbericht: Infor en #YesWeCode komen met GenOne-initiatiefBarneveld, 4 oktober 2018 – Infor, leverancier van branchespecifieke cloudoplossingen, en #YesWeCode introduceren GenOne, een initiatief om de diversiteit onder technisch personeel te vergroten. De coördinatie van het initiatief is in handen van het Infor Education Alliance Program en het programma zal gedurende 2019 verder uitgebreid worden.

De samenwerking tussen #YesWeCode en Infor wordt gepromoot door Infor CEO Charles Phillips en Van Jones, social entrepreneur en host van The Van Jones Show op CNN, en heeft als doel ondervertegenwoordigd talent in technologie te werven, op te leiden en van een baan te voorzien. Deelnemers ondergaan in vier maanden een branchespecifiek programma met rolgebaseerde training en inclusief ondersteuning, zodat ze een goedbetaalde baan in de technologiesector kunnen vinden.

“Technologie verandert de manier waarop mensen leven, werken en communiceren. Innovatie zal dit alleen maar versnellen. Bedrijven zoals Infor kunnen helpen de toekomst van werk te definiëren en talent voor de nieuwe economie te ontwikkelen. Om tegemoet te komen aan de behoeften van de industrie en de economie, moeten we daar alle bevolkingslagen bij betrekken”, zegt Charles Phillips, CEO van Infor. “Bij Infor waarderen we diversiteit en geloven we in menselijk potentieel. We zijn er trots op samen te kunnen werken met #YesWeCode om het GenOne-initiatief te starten met als doel jonge mensen de vaardigheden te leren die nodig zijn om de technologische leiders van morgen te worden.”

Het GenOne-initiatief brengt het talent van beide organisaties bij elkaar en richt zich>

Lees verder..

BizPress.nl